Οινοπνευματώδη

Εκτύπωση
Τα "Χημικά Εργαστήρια Ανδρέου" ξεκίνησαν το 1937 ως οινολογικό εργαστήριο και για μεγάλο χρονικό διάστημα πραγματοποίησαν αναλύσεις σε μούστο και βαρελίσιο κρασί. Το 1995 η Κ. ΑΝΔΡΕΟΥ ΕΠΕ έχοντας χάσει το μεγαλύτερο κομμάτι της πελατείας του βαρελίσιου κρασιού και τις ταβέρνες του κέντρου της Αθήνας που πλέον αγόραζαν έτοιμο κρασί, επέλεξε την ανάπτυξη εξειδικευμένων παραμέτρων που αφορούν κυρίως τα εμφιαλωμένα προϊόντα.
Οι ιδιώτες λάτρεις του βαρελίσιου κρασιού καθώς και οι μερακλήδες ταβερνιάρηδες που παραδοσιακά φτιάχνουν το δικό τους κρασί μπορούν να απευθύνονται στον κ. Μιχάλη Σκαράκη (τηλ.: 210 5236420).
Ο κ. Μιχάλης Σκαράκης είναι ένας καταξιωμένος χημικός-οινολόγος με μακροχρόνια εμπειρία στις αναλύσεις μούστου και κρασιού.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΣ "ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ".

Οινόπνευμα ποτοποιίας

Αποστάγματα

Κρασιά

 

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Χρήσης Cookies