
Οι ιδιώτες λάτρεις του βαρελίσιου κρασιού καθώς και οι μερακλήδες ταβερνιάρηδες που παραδοσιακά φτιάχνουν το δικό τους κρασί μπορούν να απευθύνονται στον κ. Μιχάλη Σκαράκη (τηλ.: 210 5236420).
Ο κ. Μιχάλης Σκαράκης είναι ένας καταξιωμένος χημικός-οινολόγος με μακροχρόνια εμπειρία στις αναλύσεις μούστου και κρασιού.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΣ "ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ".
Οινόπνευμα ποτοποιίας
- Αλκοολικός τίτλος
- Προφίλ αλκοολών
- Προφίλ αλδεϋδών
- Προφίλ κετονών
- Προφίλ εστέρων
- Φουρφουράλη
- Οξικό οξύ
- Πτητικές αζωτούχες ενώσεις
- UV-scan
- Φθαλικοί εστέρες
Αποστάγματα
- Αλκοολικός τίτλος
- Προφίλ αλκοολών
- Προφίλ αλδεϋδών
- Προφίλ κετονών
- Προφίλ εστέρων
- Οξικό οξύ
- Έλεγχος νοθείας
- Φθαλικοί εστέρες
Κρασιά
- Βαρέα μέταλλα
- Ισταμίνη
- Βιταμίνη C
- Προφίλ αλκοολών
- Προφίλ αλδεϋδών
- Προφίλ κετονών
- Προφίλ εστέρων
- Οξικό οξύ
- Κιτρικό οξύ
- Σορβικό οξύ
- Θειώδες οξύ