Η εταιρεία μας είναι μια παραδοσιακή Ελληνική Εταιρεία που για τρεις γενιές ασχολείται με τον Ποιοτικό Έλεγχο. Ξεκίνησε το 1937 από τον Στέφανο Α. Ανδρέου (Χημικός) ως οινολογικό εργαστήριο και επανιδρύθηκε το 1952, μετά το πέρας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και του Εμφυλίου, από τους Στέφανο και Πηνελόπη Ανδρέου (αμφότερους χημικούς) στην Αθήνα ως “Χημικά Εργαστήρια Ανδρέου”.

Σήμερα η τρίτη γενιά συνεχίζει την παράδοση ως ένα καταξιωμένο Διαπιστευμένο Εργαστήριο (EN ISO 17025:2005) με τον διακριτικό τίτλο “Ανδρέου K. I.K.E.”.

About

Επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό, η εταιρεία μας στελεχώνεται από καταρτισμένο προσωπικό με υψηλή εξειδίκευση (χημικούς, χημικούς μηχανικούς, τεχνολόγους τροφίμων). Το τεχνικό προσωπικό διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα των δοκιμών και των μεθόδων μέτρησης που πραγματοποιούνται εντός και εκτός του Πεδίου Διαπίστευσης της “Ανδρέου K. I.K.E”. Η εταιρεία μας εφαρμόζει συνεχές πρόγραμμα επιμόρφωσης του προσωπικού μέσω των εσωτερικών διαδικασιών εκπαίδευσης του Συστήματος Ποιότητας και τακτικών συμμετοχών σε επιμορφωτικά σεμινάρια τρίτων φορέων.